PORTFOLIO

Casa Valdés. Gavà Mar

Habitatge unifamiliar de luxe a primera línia de mar a la platja de Gavà.

Projecte d’execució i direcció d’execució d’obra a partir de un projecte bàsic redactat per A-cero Estudio de Arquitectura y Urbanisme.

Projecte  ambiciós que, dona resposta a l’exigència d’un programa funcional molt complex i que interpreta amb el màxim rigor tècnic i fidelitat formal un “objecte” arquitectònic singular a partir de l’ informació que ens dona el projecte bàsic de l’autor.

L’habitatge es desenvolupa en cinc nivells, dos soterranis i tres plantes pis. Planta baixa amb les zones més familiars i públiques, sala, menjador amb llar de foc, rebedor, cuina, porxo i barbacoa. Planta primera ocupada per quatre dormitoris amb els banys corresponents, biblioteca i zona de jocs. La segona està dedicada exclusivament al dormitori principal, que a més de comptar amb un bany amb jacuzzi i vestidor, te una llar de foc i una gran terrassa. En el primer soterrani es localitza un garatge (lliure de pilars) per a cinc vehicles, el celler, la zona de servei i les instal·lacions. El segon soterrani, també planta diàfana, és pel cinema, gimnàs, piscina, jacuzzi, bany turc i bany.

Cal destacar que ens trobem a la platja de Gavà, a primera línia de mar i amb un cota del nivell freàtic a poc més d’un metre de la superfície.

Client : Particular

Data : 2011

Categoria : Habitatge unifamiliar, obra nova, interiorisme